PRESENTACIÓ


UN CLUB PIONER DEDICAT A QUI ES VULGUI INICIAR, PROGRESSAR O COMPETIR EN L’ESQUÍ DE MUNTANYA.

 

FORMACIÓ INTEGRAL

Des del club integrem a la formació totes les vessants de les que es nodreix l’esquí de muntanya:

· Esquí Alpí

· Esquí de Fons

· Alpinisme i seguretat hivernal.

Totes les vessants estaran ensenyades per grans especialistes de cada disciplina!

Des d’aquesta escola es vol donar una formació integral de la mà d’esportistes i professionals de la muntanya  on es treballaran les diferents vessants amb les que es nodreix aquest esport.

Un dels objectius del club, és que els nostres fills puguin gaudir d’aquest esport que tant ens il·lusiona a tots, l’esquí de muntanya.

Es un club familiar i hem de fer família veient com els nostres fills aprenen o competeixen alhora que alguns pares ens animem a fer alguna cursa.

Serem un club on posarem tots els mitjans perquè qualsevol de nosaltres es trobi a gust practicant l’esquí de muntanya.

Tot això, sense perdre mai de vista l’objectiu principal, que disfrutem de la muntanya tinguent sempre la seguretat com una prioritat.

  

Filosofia

· Establir els fonaments tècnics

· Aprendre abans que entrenar.

· Inculcar consciència i seguretat: Pas a pas.

· Factor humà: formar persones abans que esportistes

· Esport multidisciplinari FORMACIÓ INTEGRAL

  

Et vols iniciar i/o progressar a l’esquí de muntanya?                        

Sigui per fer competició, muntanya, millorar tècnicament o aprendre a progressar per l’alta muntanya hivernal amb seguretat. Des del CERDANYA SKIMO TEAM t’ho posem fàcil.

 

Què oferim?

4 línies amb diferents formats i objectius.

LÍNIA RACE

Aquesta proposta va dirigida a un públic jove (sub-25) amb l’objectiu de tecnificar-los, creant les bases d’aquest esport. La formació no és només amb esquí de muntanya sinó que s’integra amb petites pinzellades l’esquí de fons, l’esquí alpí i l’alpinisme per guanyar seguretat.

LÍNIA PRE-RACE

La línia pre-race neix amb l’objectiu d’ajudar totes aquelles persones que es volen iniciar a l’esquí de muntanya de competició. Des d’aquesta línia ensenyarem tots els coneixements necessaris per afrontar una cursa amb garanties, preparant-nos tan física com tècnicament.

LÍNIA TOURING

Per tots aquells que es volen aventurar a fer esquí de muntanya més enllà de les pistes d’esquí. L’objectiu? Fer grup i passar-nos-ho bé, gaudint de la natura i de la muntanya.

LÍNIA INICIACIÓ

Per tots aquells que es volen iniciar a l’esquí de muntanya. Volem donar les eines necessàries per començar de la millor forma, assessorant i ensenyant pas a pas l’apassionant món de l’SKIMO.

 

PER QUINS NIVELLS?

No tinguis POR! Tots els nivells són benvinguts. Des del club demanem uns mínims d’esquí alpí i poder fer grups homogenis pel que fa al nivell. Així que, sigui quin sigui el teu nivell, mirarem de fer un grup que tingui un nivell semblant al teu.

 

PER QUINES EDATS?

Pel què fa les edats, excepte en el grup RACE, no hi ha límits.

 

QUINA DURADA?

Des de l’ESCOLA volem flexibilitzar els calendaris. Segons la línia:

RACE, 25 dies

PRE RACE 10 dies

TOURING 10 dies

INICIACIÓ 10 dies

Però si busques un format més curt, oferim la possibilitat d’agafar ½ línia, on les durades seran de 5 dies, excepte el RACE.